Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Ak je niečo, čo si z detstva pamätá každý, tak je to obľúbená hračka. Bábika, autíčko, stavebnica, určite sa aj vám v mysli objavila tá vaša. Nezáležalo na tom, či bola drahá, ale že bola darovaná od srdca. V systéme Dobrý Anjel, ktorý pomáha rodinám s ťažkou diagnózou, je veľa detí, ktoré by sa určite každej hračke potešili. Ich rodiny sú však často v situácii, kedy si ich nemôžu dovoliť

Malé, milé, jednoduché

Preto by sme vás, milí domáci majstri a majsterky radi zapojili vás a vaše šikovné ruky do jednej výzvy. Ak máte čas a materiál, ktorý viete použiť, vyrobte pre deti z Dobrého Anjela hračku, ktorá ich bude rozveseľovať popri boji s ťažkou diagnózou.

Môže to byť plyšák, jednoduchá skladačka, niečo vystrúhané z dreva, fantázii sa medze nekladú. Dobrý Anjel pre tieto hračky nájde domov, kde budú pomáhať a robiť radosť alebo deťom pomôžu učiť sa nové schopnosti či jemnú motoriku. Nemusí to byť nič zložité, stačí, že je v nich nápad, zručnosť, a že sú bezpečné.

hracka macik

Ako sa do výzvy zapojiť

Hotovú hračku stačí do 1.8. 2021 poslať na adresu:

Dobrý Anjel n.o., Karpatská 15, 058 01 Poprad

(Prosíme, použite také materiály a farby, ktoré sú vhodné pri výrobe hračiek. Taktiež by nemali obsahovať drobné súčiastky.)

Dobrý Anjel ju pošle dieťaťu, ktoré určite poteší. Vyhodnotenie výzvy a fotografie hračiek s ich novými majiteľmi zverejníme online a a na sociálnych sieťach magazínu Urob si sám v septembri 2021.

V mene všetkých detí vám z celého srdca vopred ďakujeme.