Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Trnavskí Bíli Andeli sú odteraz aj Dobrí anjeli

Futbalový klub Spartak Trnava sa šľachetne rozhodol pomôcť dobrej veci a zároveň propagovať na dresoch myšlienku Dobrého anjela, ktorý pomáha trom tisícom rodín na Slovensku. Podobne pomáha šíriť ideu pomoci aj FC Barcelona s logom Unicefu na dresoch.

Zatiaľ nemáme dohodnutého generálneho partnera, ktorého logo by naši futbalisti nosili na dresoch, tak sme sa rozhodli podporiť dobrú vec a propagovať organizáciu Dobrý anjel. Pomáha priamo rodinám, je to transparentná organizácia, príspevky preposiela do posledného centu a aj my ako Dobrí anjeli budeme presne vidieť komu. Navyše, je to príznačné, lebo trnavskí futbalisti boli vždy ,bíli andeliʼ, tak odteraz budú aj Dobrí anjeli. A keďže neostane iba pri propagácii, rozhodli sme sa, že z každej predanej permanentky venujeme euro,“ ozrejmil riaditeľ klubu Milan Cuninka.

Mladí, zdraví ľudia pomáhajú slabým a zraniteľným. A pritom môžu inšpirovať mnoho ďalších. Logo Dobrého anjela bude počas sezóny na dresoch Spartaku na mieste hlavného sponzora, ale namiesto toho, aby za to platil Dobrý anjel, bude tím Spartaku Trnava posielať peniaze do Dobrého anjela.  “ Priamo v Trnave pomáhame každý mesiac dlhodobo 27 rodinám, doteraz ich bolo už 92. Na celom Slovensku je takých rodín tritisíc. Je skvelé, že sa šport využíva na dobré veci, futbalisti sú pre mladých ľudí vzorom. Ďakujeme Spartaku Trnava za pomoc!“ hovorí Ľudmila Kolesárová, marketingová manažérka  Dobrého anjela.

Futbalisti sa stretli s prvými rodinami z Dobrého anjela, aby symbolicky odovzdali šek na prvý príspevok z pernamentiek – 1000 EUR. Jurko je veľký fanúšik a veľmi sa tešil. Miuška, ktorá sa lieči na onkológii, sa tiež tešila a myslíme, že rovnako aj hráči, ktorí sa na vlastné oči a uši mohli presvedčiť, že pomoc Spartaku má zmysel.