Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

7 ROKOV S TICKETPORTALOM PRINIESLO CHORÝM 106 174 EUR

Ďakujeme Ticketportalisti!

Do dnešného dňa prispelo rodinám chorých 39 285 zákazníkov Ticketportalu sumou 106 174 eur.  V Ticketportali ako v jedinej ticketingovej spoločnosti majú zákazníci už sedem rokov možnosť pri kúpe takzvaných „hometickets“, teda lístkov cez internet, prispieť „anjelskými drobnými“.

Táto suma potešila 839 rodín, pričom priemerná výška príspevku je 127 eur. V priemere sa starajú „tickeportalisti“ sedem rokov o 10 rodín mesačne.

Nezatvárajme oči

„Nikto z nás nevie, kedy sa môže ocitnúť v takejto situácii. Dobrý anjel pomáha pravidelne každý mesiac, príspevky idú konkrétnej rodine do posledného centu a darca vie vždy presne, komu pomáha. Aj preto sme sa v spoločnosti Ticketportal rozhodli spolupracovať práve s nimi. Naši zákazníci už pomohli mnohým rodinám, za čo im veľmi pekne ďakujeme. Sme šťastní, že anjelské drobné vedia niekomu tak veľmi pomôcť a vyčariť im úsmev na tvári,“ vysvetľuje konateľka spoločnosti Ticketportal Adriana Bujdáková.

„Pomoc od zákazníkov Ticketportalu ukazuje, ako veľmi dôležité sú všetky darované nielen eurá ale aj centy, pretože spolu sa stávajú kvapkami v mori veľkej pomoci. Stovky rodín tak ľahšie zvládajú liečbu.“ povedala Ľudmila Kolesárová, marketingová manažérka Dobrého Anjela.