Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Často nás oslovuje veľa dobrých ľudí, ktorí by radi pomohli aj inou formou ako finančne. Nie vždy je v našich kapacitách to zastrešiť, ale teraz sme neodolali. Dostal sa však k nám email od šikovnej vizážistky Simony Ivanovej, ktorý nás zaujal natoľko, že sme sa pustili do hľadania.
Pani Simona sa profesionálne podieľa na prípravách vizáže pre fotenie do magazínov, reklám, televízie ale tentoraz sa rozhodla urobiť pekný deň niekomu inému:  „…chcela by som urobiť radosť žene, ktorá by mala záujem stráviť deň v mojej prítomnosti a aspoň na chvíľu by sa cítila ako princezná…“ píše pani Simona.
Oslovili sme teda pani Andreu z Galanty, ktorá to vo svojom živote nemá jednoduché. S manželom vychovávajú dve deti. Dcéra  Saška  trpí od narodenia  spastickou  kvadruparézou – ochrnutím všetkých štyroch končatín.
Obaja rodičia  sa snažia zo všetkých síl  poskytnúť Saške  potrebnú starostlivosť, pomoc pri rehabilitáciách, pravidelné návštevy  rôznych odborných ambulancií, no najviac opatery pripadá na pani Andreu, ktorá s radosťou a očakávaním túto možnosť zažiť krásny deň prijala. Potešilo ju, že aspoň na krátky čas si vydýchne a vloží sa do šikovných rúk  pani Simony.
Pozrite sa aký úsmev vyčarila pani Simona na tvári jednej skvelej a obetavej matky.
IMG_7044