Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Nezvyčajný krst so skvelými mladými ľuďmi a Bekimom

Jeden nemá nohu, druhá rozmýšľa, či si ju dá amputovať, tretia má nohu veľkú za dve. K tomu veľa iných zdravotných problémov. A predsa veľa smiechu. Presne preto sa oplatilo prísť na krst našej knihy NEVZDAŤ SA,  oplatí sa ju kúpiť niekomu mladému a oplatí sa byť Dobrým anjelom. Prečítajte si pri fotografiách mnoho zaujímavého a inšpiratívneho. ( Autorom fotografií je Ján Belák.)
1. Na úvod prečítala časť svojej výpovede Kika. Kika je perfektná. Svaly ju prestávajú poslúchať, pretože má svalovú dystrofiu. Najviac jej vadí, že na koncertoch nemôže tlieskať s rukami nad hlavou a že si ľudia myslia, že je aj „na hlavu“, keď je na vozíku. Pritom študuje vysokú školu. DSCF9347
2. Krstný otec knihy raper a stand-up komik Bekim je zmesou pozitívnej energie, sily, múdrosti a čierneho humoru. Mladí si ho vybrali za krstného otca sami.
DSCF9366
3. Veronikine fotografie nás sprevádzajú celou knihou. Sú mladistvé, svieže a veľmi pekné. Veronika sama prešla ožarovaním mozgu a jej mamka nedávno prišla kvôli rakovine o nohu. Toto dievča je talentované aj úžasné!
DSCF9387
Nadchádza moment krstu. Bekim sa rozhodol krstiť knihu bažantom, zdravotnou pomôckou. Aj keď sme boli v úvode neistí, dnes sme radi, že si vybral práve tento spôsob. Viac si prečítajte tu:https://dennikn.sk/blog/cikali-ste-uz/?ref=box 
DSCF9450
Skvelé ženy z knihy. Lucia Maková (naľavo) je sama Dobrým anjelom. V knihe sa zverila so svojimi trampotami s Proteovým syndrómom a ako od nej chcú, aby si na letisku dala tú nohu „preč“. Viki (napravo od Bekima) je výnimočná. Nedorástla bežnú výšku a operácií má za sebou viac ako vy štedrých večerov, ale to jej nebráni žiť svoje sny. Ďalej Veronika, naša kolegyňa Ľudka Kolesárová, ktorá krst moderovala a Bekim.
DSCF9511
Veroniku prišla povzbudiť aj jej mamka. Ešte na vozíku, kým sa „nenoha“ zahojí“ a príde na rad protéza. Veľmi tejto rodine prajeme pohodu a veľa síl.
DSCF9555
 KNIHA NEVZDAŤ SA