Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Nikita má osem rokov a veľké plány. Chcel by byť pretekárom alebo gitaristom. Naradšej by bol, ak by jeho kapela bola rocková. Lenže plány sa nečakane zmenili. Čo vyzeralo ako výrazné zhoršenie zraku sa ukázalo ako nádor na mozgu. A hoci sa nádor operovať nedal, Nikita absolvoval viac ako sedemhodinový zákrok. Výsledkom mala byť histológia a stanovenie čo najúčinnejšej liečby. 

A tak sa Nikita zo dňa na deň stal pacientom detskej onkológie a čaká ho rok a pol liečby.“ Ten deň bol najhorším dňom v našom živote! Veríme, že liečba pomôže a nádor už nebude rásť. A veríme, že tak ako ste vy začali hneď pomáhať nám budeme schopní my potom pomáhať niekomu inému. Človek si neraz uvedomí až keď má problémy, ako sa naozaj dokáže život z minúty na minútu zmeniť.“  

Medzi 2900 rodinami, ktorým pomáhajú Dobrí anjeli je 90 rodín, kde má pacient nádor na mozgu. Z toho 48 rodín je výskyt takejto diagnózy u rodiča a 42 rodín u dieťata. Celkovo sme od začiatku činnosti dlhodobo pomáhali 303 rodinám s diagnózzou nádoru na mozgu. Ďakujeme Dobrým anjelom za pravidelné príspevky! Bez nich by si tieto rodiny poradili oveľa ťažšie.

Nikita a jeho kocúrik, najlepší priateľ: