Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

“ Som obyčajný chlap, ktorý sa tešil z rodiny, práce a zo života.  Volám sa Ján a mám 44 rokov. Mám štyri krásne deti, tri na základnej škole a najstaršia dcéra je maturantka. Pracoval som ako automechanik a práca ma bavila. Po trvajúcich bolestiach a operácii mi lekári zistili zhubný nádor na hrubom čreve v pokročilom štádiu. Musel som prestať pracovať.

Manželka je doma s deťmi. Stará sa o domácnosť a teraz už aj o mňa. Ženy sú nesmierne silné bytosti.   Chemoterapie zvládam ako tak, bojujem aj s tŕpnutím končatín, nevoľnosťami a zníženou imunitou. Popri tom som však prehodnotil život a viem, čo je skutočne dôležité. Netreba sa zbytočne rozčuľovať. A treba tráviť čas s rodinou. Ale to neznamená, že nesnívam aj o návrate do práce, medzi autá a kolegov.

Veľkou oporou je nám  aj širšia rodina a priatelia.  Liečim sa v nemocnici v Humennom, musím povedať, že je tam naozaj skvelý personál,  kebyže to nebola rakovina, tak poviem, že sa  na nich vždy teším. A som im vďační. A ešte niekto vstúpil do nášho života, aby ho urobil ľahším. Úplne cudzí ľudia. Dobrí anjeli. Pomáhajú stovkám rodín ako je aj naša, zvládnuť toto ťažké obdobie. Ďakujeme, ľudia, že ste anjelmi!“