Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Šimon má 12 rokov a pred sebou najťažšie obdobie svojho života. Rovnako také čaká aj jeho mamu. Čaká ho transplantácia pečene v zahraničí. Práve sme ich prijali do Dobrého anjela. Je nesmierne dôležité, aby v takejto situácii nikto neostal sám.

Šimonova mamka Eva hovorí, že je veľmi vďačná za všetkých priateľov, príbuzných, lekárov, ale aj úplne cudzích ľudí, ktorí stoja pri nich.

A čo sa vlastne stalo? Začalo to veľkými bolesťami a hospitalizáciou v nemocnici. Tam si Šimona nechali, zistili mu fraktúru pečene, krvácanie do brucha a veľký hematóm na pečeni. Previezli ho na Kramáre, mamka za nim denne cestovala asi mesiac. Po krátkom pobyte doma a po kontrole im povedali, že musia ísť na onkologickú ambulanciu. Po mnohých vyšetreniach strávili aspoň Vianoce doma. Hneď na Nový rok im však povedali smutnú správu – Šimon má zhubný nádor pečene, ktorý sa skrýval pod hematómom.

“ A tak máme za sebou prvé chemoterapie, operáciu a ja som skončila som synom na „PN“ v nemocnici“ hovorí pani Eva.

“ Mám strach o dieťa, ale aj o to ako to finančne ustojíme. No pocit, že v tom celom nie sme sami mi vlieva aj nádej, že to celé dobre dopadne a raz sa vrátime do normálneho života. „

Držíme palce a prajeme veľa síl!