Facebook Twitter Instagram YouTube Search Arrow Contract Payment Credit card SMS Other payment

Evine zápisky:
Marec 2010
Mám 37 rokov, som vydatá a mám dve deti. V marci 2009 som si nahmatala hrčku. Operovali ma, beriem liečbu a rôzne lieky, ktoré budem brať 5 rokov. Zrútil sa mi svet. Musela som vyhľadať psychiatra. Podala som žiadosť na invalidný dôchodok, ktorý mi zamietli. S pravou rukou nemôžem robiť namáhavejšie práce, lebo začne bolieť a opuchne.  Manžel  pracuje na miestnom družstve 6 hodín denne. Viac práce nemajú. Staršia dcérka navštevuje gymnázium a mladšia chodí do základnej školy. Na obed chodievajú domov, lebo stravu by som nevedela zaplatiť. Neviem ako ďalej.
September 2010
Minuli sme všetky úspory. Je to ťažké. Veľmi nám pomáhate. Manžel nebude mať v zime prácu, pošlú ich domov. Staršia dcéra bude mať stužkovú. Nebudem jej môcť kúpiť šaty. Prácu si neviem nájsť, ani  na čiastočný úväzok. Hovoria mi:“ Zdraví ľudia nemajú prácu, čo chcete vy?“.
Apríl 2013
Mám veľké bolesti. A niekedy som tak na dne, že by som sa už vzdala všetkého. Ale keď pozriem na deti, skúsim sa postaviť na nohy. Aj ja by som chcela druhým pomáhať. Bohužiaľ finančne neviem, ale aspoň každý rok pošlem 10 EUR pre deti, ktoré sú choré. Prácu mi v takom stave nikto nedá. Pozerajú na mňa, akoby som mala lepru.
November 2014
Mladšia dcérka išla na zdravotnícku školu. Je prváčka.  Kvôli mne si tú školu vybrala. Ja sa veľmi bojím. Zase som si niečo nahmatala. Ach ako rada by som vedela vyživiť svoju rodinu bez pomoci iných. Ale hlavne chcem žiť.
Október 2015
Aj manžel ochorel. Má tiež rakovinu. Celé leto ležal v nemocnici. Schudol, neprijíma stravu. Neviem čo s nami bude. Ste našou jedinou oporou.